Studenten met een hart van goud

Hoe bijzonder is dit! Tijdens onze klusdag in Nazareth/Limmel ontmoeten we Rima en haar gezin uit Syrië. Zij zijn net verhuisd in de wijk. Tijdens het opknappen van de tuin vertelt ze aan Noura & Chaymae, twee studenten die Nederlands en Arabisch spreken, hoe graag zij haar nieuwe buren wil leren kennen. Door de taal vindt ze het best spannend om de eerste stap te zetten. Noura & Chaimea komen spontaan op het idee om samen met Rima aan te bellen bij hun buren en haar te helpen met vertalen. Huub & Annie openen de deur en verwelkomen haar van harte bij hun thuis. Samen hebben ze een gezellige middag, een warme eerste kennismaking met elkaar.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close