Inside Look met Rouschka : Big Volunteer Day

Waarom heb je ervoor gekozen om vrijwilligerswerk te doen via Serve the City?

Ik deed vrijwilligerswerk met Serve the City omdat ik erg geïnteresseerd ben om allerlei nieuwe mensen te ontmoeten! Ik zie de BVD als een perfecte kans om allerlei verschillende mensen te ontmoeten en te leren kennen.

Bij welk project heb je geholpen, en waarom?

Het project waar ik aan meehielp was het project met mensen met een verstandelijke beperking en ik heb zelf een vrouw geholpen bij het knutselen. We maakten samen een fotolijstje!

Ik heb deze activiteit gekozen omdat deze vrouw zó enthousiast was, dat straalde helemaal op mij af. En aangezien ik knutselen ook leuk vind was het een win-win situatie! De vrouw was echt heel lief en we hadden een leuke tijd samen!

Wat hoop je te bereiken tijdens de Big Volunteer Day?

Toen ik aankwam dacht ik dat de BVD nog veel groter zou zijn voor wat betreft het aantal vrijwilligers. Maar ik ben blij dat we een kleiner en gestroomlijnd team hadden, omdat we op deze manier meer en specifieke aandacht konden hebben voor de bewoners waar we naartoe gingen. Voor mijzelf, ik hoopte vooral andere mensen te ontmoeten, en dat is gelukt dus het was een geweldige geslaagde dag!

Het was zo heerlijk om te verbinden met mensen met een leerachterstand en erachter te komen dat er veel raakvlakken in grapjes, knutselen en spelletjes doen.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close