Cross the Line Sinterklaas Diner, December 2018

Wat een mooi avond met iedereen bij de Cross the Line Sinterklaas Diner! We hebben je aanwezigheid ontzettend gewaardeerd.

Volgend jaar vindt het eerste Cross the Line diner plaats op 12 januari.

Klik hier om te registeren.

 

Als vrijwilliger was het ontzettend leuk om nieuwe gezichten te zien, de gasten genoten van hun gesprekken en het lekkere eten. De kinderen waren erg blij toen zij een kerstcadeau ontvingen. Muzikanten zorgden voor een warme sfeer tijdens het diner. Mijn hoogtepunt was wanneer gasten en de vrijwilligers samen aan tafel heerlijk genoten van het eten en van elkaar. Mijn droom is dat deze diners meer verbinding brengen in onze stad. Het was zo’n heerlijke tijd van feest en vreugde, we speelden en vierden zelfs de verjaardag van een van de vrijwilligers.

Praveen Koshy Sam

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close