Breng kleur in het leven van een kind

Gisteren was ik voor het project ‘We love Maastricht’ van Serve the City te gast bij Maastricht aan Zee. Een prachtig initiatief om kinderen uit verschillende achtergronden tussen de 9 en 12 jaar een onvergetelijke week te bezorgen vol met culturele en kunstzinnige activiteiten. Samen met andere vrijwilligers mocht ik pannenkoeken bakken en de kinderen schminken. Ik vond het fantastisch om tijdens het schminken de verhalen van de kids te horen. Ik merkte dat zij genoten van de liefdevolle aandacht. De lach van elk kind was iets om zelf dolgelukkig van te worden Dank aan de organisatie en dank aan iedereen die heeft meegeholpen. Het was ontzettend mooi! Krissie (23) houdt van Maastricht.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close