Van opgebrand naar open gebloeid

Leon is in Limburg geboren en getogen. Hij had een baan als maatschappelijk werker en was zeer capabel in wat hij deed. Twee jaar geleden kreeg Leon een burn-out en ging weer bij zijn ouders wonen. Hij lag de hele dag in bed. Leon had geregeld gesprekken met een participatiecoach en besloot om opzoek te gaan naar vrijwilligerswerk, om een dagelijkse routine op te bouwen.  

Online vond Leon info van Serve the City en kwam hij bij ons voor een kennismakingsgesprek. De eerste keer dat we hem ontmoetten, zat hij onderuitgezakt op zijn stoel, schouders naar beneden, lusteloos bijna. We schrokken hiervan. Iemand zo jong en zo te neer geslagen en onzeker.   

Leon begon als vrijwilliger en hielp bij verschillende activiteiten van Serve theCity. Dit gaf hem een steeds beter zelfbeeld, meer erkenning en voldoening. Leon groeide uit tot een projectleider van onze Big Volunteer Day, begeleidde een vrijwilligersgroep en zette zijn talenten in.  

Tijdens de Big Volunteer Day ontmoette hij Victor, een internationale student die sinds kort in Maastricht woonde en door COVID-19 weinig sociale contacten kon opbouwen. Beiden hadden meteen een klik; Victor en Leon zijn even oud en deelden een passie voor fotografie. Sinds ze elkaar hebben ontmoet bij Serve the City spreken ze geregeld af om de stad in beeld vast te leggen. 

 

Het NOAH-programma verbetert de levenskwaliteit. NOAH wil 1 op 1 ontmoetingen creëren om zo het goud van de ander naar boven te halen. Wil jij een NOAH zijn schrijf je dan in.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close