Cross Cultural Cooking Party

Houd jij van koken en van nieuwe dingen uitproberen? Eet jij graag eten van verschillende wereldkeukens, en zou jij het ook leuk vinden om deze gerechten zelf te kunnen bereiden? Dan hebben we heel goed nieuws voor je!

Serve the City organiseert haar allereerste ‘Cross-Cultural Cooking Party’ – een geschikte gelegenheid om over andere culturen te leren en ze tevens te ervaren door het plezier van ‘cross-cultural cooking’.

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close