Walk For Freedom

Elke 30 seconden wordt iemand gedwongen tot moderne slavernij. 99% van de slachtoffers wordt NOOIT gered. A21 heeft een effectieve vierwegstrategie tegen mensenhandel ontwikkeld: preventie, bescherming, vervolging en partnerschap. Ga voor meer informatie naar www.a21.org/ntl Een van de acties om dit probleem onder de aandacht te brengen, is het streven naar vrijheid. Een verklaring opstellen tegen de hedendaagse mensenhandel en mensen om ons heen om meer bewust te worden van dit probleem. Join Serve the City terwijl we met A21 op 14 oktober om 13:00 uur wandelen.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close