Cross the Line

Op 26 maart 2017 vond de aftrap van de ‘Cross the Line’ Community Dinners van Serve the City plaats (‘Verleg de Grens’ Gemeenschappelijke Diners). Deze diners hebben als doel om grenzen te verleggen en bruggen te bouwen tussen mensen uit verschillende beroepsgroepen en uit verschillende delen van de samenleving in de stad Maastricht.

Zowel de gasten als vrijwilligers waren een bonte mix van mensen die er al eerder bij waren geweest en van mensen die voor het eerst aanwezig waren. Wanneer er gevraagd werd hoe ze wisten van dit evenement, noemden de meesten mond-tot-mond reclame. Dit diner was een mooie en gezellige ervaring. Iemand omschreef dit diner als even vrolijk als het weer van die dag! Tijdens de avond kwamen mensen in contact met elkaar en hadden ze gesprekken met mensen die ze anders waarschijnlijk nooit hadden ontmoet. Er waren zelfs mensen die afspraken om later die week nog eens samen te komen. Anderen, die misschien wat minder in gesprek waren, vonden het heel leuk om deel te zijn van het team van vrijwilligers. Vooral het feit dat iedereen zijn best deed en dat er zoveel verschillende mensen samenwerkten werd positief ervaren. Daarnaast was er natuurlijk een grote verscheidenheid aan eten, gekocht en gekookt door verschillende mensen. Het was een waar feest om hiervan te mogen eten. Zowel de gasten als vrijwilligers vonden het erg prettig dat er kinderopvang was en de kinderen vonden het fantastisch dat ze geschminkt werden en spelletjes mochten spelen. Dit alles gebeurde terwijl de ouders rustig konden eten, tot rust konden komen en andere ouders konden leren kennen, wetende dat hun kinderen in goede handen waren.
Alles bij elkaar was het doel ‘Cross the Line’ behaald. Tegelijkertijd zien we uit naar nog meer van zulke ervaringen in de toekomst! We hopen dat u zult deelnemen op de maandelijkse momenten dat we dit doen!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close