Goede Doel van 2023 bij Jan Linders!

Serve the City Maastricht is gekozen tot goed doel van 2023 door Jan Linders aan de Tongerseweg. Het Jan Linders Fonds steunt via de lokale supermarkt goede doelen die iets doen voor de wijk waarin de winkel gevestigd is. Serve the City Maastricht mag zich met trots het goede doel van de Jan Linders aan de Tongerseweg noemen.

Dit betekent dat wij samen met Jan Linders sponsoracties zullen organiseren op verschillende momenten in het jaar. De opbrengst van die sponsoracties zal door Jan Linders worden verdubbeld en gaat volledig naar de vrijwilligersprojecten die wij organiseren om onze stad te verbinden. Bijvoorbeeld het bakken met mensen met een verstandelijke beperking, helpen in het onderhouden van een kinderboerderij of knutselen met kinderen uit het asielzoekerscentrum.

Daarnaast kun je als klant bij Jan Linders aan de Tongerseweg je statiegeld doneren aan Serve the City. Naast de flessen-recycle machine hangt een doosje, waarin je je statiegeld-bon kunt stoppen. Al het statiegeld dat wordt gedoneerd gaat ook direct naar onze projecten.

We hopen jullie te zien bij Jan Linders aan de Tongerseweg!

Wil je helpen bij het organiseren van de sponsoracties, stuur dan een mail info@stcmaastricht.nl 

 

Wil je meer weten over het Jan Linders Fonds? Kijk op https://janlindersfonds.nl/ 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close