Inside Look: Greet de Rechter

Stel jezelf voor. Hoe lang werk je al voor STC?

Ik ben Greet de Rechter. Ik heb een grote passie de mensen in Maastricht. Als gezin zijn wij maatschappelijk betrokken bij de Stichting Serve the City Maastricht. Samen met mijn team heb ik het voorrecht om Serve the City Maastricht met veel passie en plezier te leiden. Het is bijzonder om te ervaren hoe kleine liefdevolle gebaren een groot verschil kunnen maken voor de bewoners in de stad Maastricht.

Mijn liefde voor STC is gestart in februari 2015. Mijn man Tim en ik hebben samen met meer dan 95 vrijwilligers onze handen uit de mouwen gestoken en de speelplaats van de Suringar School in een nieuw jasje gestoken. We werden liefdevol onthaald en leerden met de zaag in onze handen nieuwe mensen. Samen met hen hebben verschil gemaakt in de stad. Het voelde geweldig! Dit event heeft me overtuigd dat ik op een eenvoudige manier dienstbaar kan zijn voor een ander, en het gekke is, het is heerlijk om een glimlach op iemands gezicht te zien.

Mijn droom voor de stad is dat elke bewoner in Maastricht mag ervaren hoe het is om dienstbaar te zijn voor de andere: jouw familie, jouw buurt, een vereniging of vrijwilligerswerk.

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close