Impact met Ympact: Porta serves the City

1 droom van 2 leerlingen

1 school die het lef had deze droom te verwezenlijken

1 leerlingenraad met talloze bevlogen studenten die dit project ondersteunen

3 voedselbanken die voorzien worden van producten

 

Vandaag was er een ontmoeting tussen Food Package Team DRIC, in persoon van Marijke en Sandy die hun ervaringen deelden met de leerlingen. Het belang van dat ene product dat gedoneerd kan worden bij elke inzameling kreeg inhoud toen zij hun verhaal vertelden vanuit de praktijk, vanuit het hart, vanuit de liefde voor de medemens. De impact van dit delen was voelbaar bij iedereen.

 

In december Ympact: Porta Serves the City viert het eenjarig bestaan. Hoe we dat gaan vieren? Hou de sociale media en website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

 

De impact van jongeren in praktijk: Ympact!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close